Handige vakantie producten met je naam

Tijd voor vakantie! Dat betekent dat de reistassen, trolleys en koffers worden gepakt. Super leuk om een grote reistas te hebben met je eigen naam erop. Of een mooie trolley in het aqua, roze, rood of navy met een tekst en/of afbeelding. Extra leuk: alles is met elkaar te combineren!

Vakantie producten met naam

Persoonlijk bedrukte vakantie producten met naam voor de hele familie!
Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
Altijd een origineel item!

Tijd voor vakantie! Dat betekent dat de reistassen, trolleys en koffers worden gepakt. Super leuk om een grote reistas te hebben met je eigen naam erop. Of een mooie trolley in het aqua, roze, rood of navy met een tekst en/of afbeelding.

In deze bagage hoort zeker een persoonlijke toilettas voor ieders toiletspullen. Een autozonnescherm is handig voor in de auto! Ontwerp er Woezel en Pip, Dikkie Dik of een andere leuke afbeelding.

Lekker een dagje naar het strand?! Vergeet dan ook zeker niet onze vrolijke slippers met naam, die in heel veel verschillende patronen en kleuren te verkrijgen zijn. Bij het strand hoort natuurlijk ook een persoonlijk strandlaken of badlaken met je eigen naam en/of leuke afbeeldingen erop! Wanneer je weinig ruimte hebt kun je kiezen voor een mooie hamamdoek. Deze neemt weinig ruimte in en is licht van gewicht!

Voor de kleine is het leuk om een koffertje met naam te ontwerpen. Beschikbaar in veel kleuren en te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding.

Last van de zon? Voor de allerkleinste hebben we bandana's en zonnehoedjes met naam. Voor de wat oudere kinderen en de volwassenen hebben wij leuke petjes die je kunt laten bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Vergeet niet genoeg te drinken! Bedruk een Dopper met jouw eigen naam om overal mee naar toe te nemen! Iets wat je nooit kwijt mag raken.. een portemonnee. Eentje met naam zal ervoor zorgen dat iedereen weet van wie de portemonnee is!

Voor de koudere vakanties hebben we stoere capuchonsweaters en joggingbroeken! Ook een beanie zal vast goed van pas komen in de kou.