Lunchboxen en drinkbekers bedrukt met eigen naam

School - Broodtrommels en drinkbekers

Lunchproducten met naam en print bedrukt

  • Persoonlijk broodtrommels en drinkbekers met naam bedrukken
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Lunchen met je persoonlijk bedrukte broodtrommel en beker? Dat kan! In het assortiment hebben wij verschillende lunchboxen, broodtrommels, bekers en schoolbekers. Deze zijn van Mepal, dus staan garant voor kwaliteit! Leuk voor de kinderen én nooit meer een ‘vreemde’ lunchtrommel of drinkbeker mee naar huis!

Onze lunchtrommels en drinkbekers zijn er in twee series, de Mepal Campus serie en de Mepal TO GO serie. De Mepal Campus serie heeft twee maten broodtrommels. De mini, bedoeld voor twee boterhammen of fruit, en de medium maat voor vier boterhammen en beide maten zijn beschikbaar in zeven kleuren. Hierbij hebben we twee bijpassende drinkbekers, de gewone schoolbeker en de pop-up drinkfles, allebei te matchen bij je broodtrommel.

De Mepal TO GO serie heeft drie verschillende maten lunchboxen. Een medium maat, grote maat en een platte broodtrommel, beschikbaar in 10 verschillende kleuren en te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Hierbij past de Mepal TO GO beker van 400 ml die je met tekst kunt bedrukken.

Naast deze broodtrommels en drinkbekers hebben we nog een aantal andere producten van Mepal. Allereerst een klein fruitboxje om het fruit in mee te nemen. Voor de yoghurt hebben we een speciale lunchpot en ook je salade kan gemakkelijk meegenomen worden. De saladebox is groot en is beschikbaar in de kleuren roze, blauw, wit en limegroen.

De thermomok is er om jouw koffie of thee mee te vervoeren, beschikbaar in vier kleuren en te bedrukken met jouw eigen gekozen tekst en/of afbeelding.

Ook een Dopper waterfles kun je meenemen naar school of naar je werk. De Dopper Steel is beschikbaar in 490 ml en 800 ml. Ontwerp je eigen Dopper waterfles nu met tekst en/of afbeelding

Ook zo geïnteresseerd in hoe ze deze hippe lunchproducten nou eigenlijk maken? Bekijk hier het filmpje over hoe de broodtrommels bedrukt worden bij Simply Colors.

Ontwerp nu je eigen persoonlijke lunchproducten!

Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar