Kookproducten met naam bedrukken

Koken en lekker eten met vrienden en familie is gezellig en erg populair. Daarbij hoort natuurlijk een persoonlijk kookproduct met jouw naam, zoals een kookschort zodat duidelijk is wie de chef van het huis is! Of wat dacht u van een mooie borrelplank gegraveerd met tekst of glazen met naam? Zowel voor in de keuken als voor aankleding van de tafel hebben wij leuke kookproducten die wij bedrukken of graveren met iets persoonlijks. Onze kookproducten zijn ook het perfecte cadeau voor de amateurkok in uw omgeving.

Kookproducten met print en tekst

  • Persoonlijk bedrukte kook- en tafelproducten met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Koken en lekker eten is erg populair. Daarbij hoort een persoonlijk product met uw naam, zoals een kookschort zodat duidelijk is wie de chef van het huis is! De kookschorten voor kinderen en volwassenen hebben dezelfde kleuren, dus dan staat u samen met uw kinderen in stijl in de keuken.

Zelfs een ovenwant kunt u bij ons persoonlijk maken. De ovenwant of BBQ want is extra dik en lang en bedoeld voor de rechterhand. U kunt de want voorzien van een tekst en/of afbeelding.

Bij al dat koken horen bordjes van Dikkie Dik, Woezel en Pip, Hello Kitty of een andere leuke afbeelding. Onder dit bordje een mooi placemat met een eigen gekozen afbeelding en tekst.

Voor tijdens de kerst of met Pasen is het leuk om de tafel een beetje aan te kleden. Ontwerp een mooie tafelloper met tekst en/of afbeelding en match hierbij een aantal leuke persoonlijke servetten. Persoonlijke wijnglazen voor rode en witte wijn en met de jaarwisseling of een leuk feestje champagneglazen met tekst en/of afbeelding zijn super leuk om cadeau te geven of op tafel te zetten.

Een mooie gekleurde mok om cadeau te geven of een leuke kindermok voor thuis. Een lekker theeglas voor mama om haar thee uit te drinken of een grote waterfles om op tafel te zetten.

Ontwerp voor Pasen een porseleinen eierdop voor het hele gezin. Super leuk om op tafel te zetten!

Lunch mee naar school of naar werk? Een lunchpot is ideaal om mee te nemen en ook nog eens verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren.

Tip: Kinderbordjes met naam en afbeelding! Deze bordjes zijn onwijs leuk voor tijdens het ontbijt, feestdagen en verjaardagen. Kies een design naar keuze en personaliseer met eigen naam. Wij hebben ook speciale paasbordjes, in vrolijke Paassfeer.