Banner kokeneten2400x750

Wonen - Koken & Eten

Kookproducten met print en tekst

  • Persoonlijk bedrukte kook- en tafelproducten met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Koken en lekker eten is erg populair. Daarbij hoort een persoonlijk product met jouw naam, zoals een kookschort zodat duidelijk is wie de chef van het huis is! De kookschorten voor kinderen en volwassenen hebben dezelfde kleuren, dus dan sta je samen in stijl in de keuken.

Zelfs een ovenwant kun je bij ons persoonlijk maken. De ovenwant of BQQ want is extra dik en lang en bedoeld voor de rechterhand. Je kunt de want voorzien van een tekst en/of afbeelding.

Bij al dat koken horen bordjes van Dikkie Dik, Woezel en Pip, Hello Kitty of een andere leuke afbeelding. Onder dit bordje een mooi placemat met een eigen gekozen afbeelding en tekst.

Voor tijdens de kerst of met Pasen is het leuk om de tafel een beetje aan te kleden. Ontwerp een mooie tafelloper met tekst en/of afbeelding en match hierbij een aantal leuke persoonlijke servetten Persoonlijke wijnglazen voor rode en witte wijn en met de jaarwisseling of een leuk feestje champagneglazen met tekst en/of afbeelding zijn super leuk om cadeau te geven of op tafel te zetten.

Een mooie gekleurde mok om cadeau te geven of een leuke kindermok voor thuis. Een lekker theeglas voor mama om haar thee uit te drinken of een grote waterfles om op tafel te zetten.

Ontwerp voor Pasen een porseleinen eierdop voor het hele gezin. Super leuk om op tafel te zetten!

Lunch mee naar school of naar je werk? Een lunchpot is ideaal om mee te nemen en ook nog is verkrijgbaar in vier leuke kleuren.

Tip: Kinderbordjes met naam en afbeelding! Deze bordjes zijn onwijs leuk voor tijdens het ontbijt, feestdagen en verjaardagen. Kies een design naar keuze en personaliseer met eigen naam. Wij hebben ook speciale paasbordjes, in vrolijke Paassfeer.

Rabije Ajvazi
16-9-2022
"Geweldig zéér goed"
starstarstarstarstar
Raziya Eshaq
14-9-2022
"Goede kwaliteit sticker, plakt op bijna alles en vaatwas bestendig"
starstarstarstarstar
C. V.
13-9-2022
"Hadden een broodmandje bestelt, op de creator was het allemaal heel mooi met witte kleur. Bij ontvangst kon je de witte letters amper lezen. Mailtje naar de klantenservice gedaan en werd prima opgelost. Dankuwel!"
starstarstarstarstar