Slabbetje borduren met naam

Deze badstof slabbetjes een product van het merk Meyco, bieden een uitstekende bescherming voor de kleding van je baby. Ze zijn gemaakt van zacht badstof, een heerlijk comfortabel materiaal dat zacht is voor de huid van je baby. Maar de ware charme van deze slabbetjes ligt in hun gepersonaliseerde touch. Elk Meyco Baby badstof slabbetje kan worden geborduurd met de naam van je baby, een uniek detail dat het slabbetje tot een leuk cadeautje maakt. De naam wordt zorgvuldig geborduurd op dit leuke slabbetje.

Meyco slabbetje borduren

Meyco Baby heeft ook aan de lieve knoeiers onder ons gedacht. Met deze Meyco babyslab help je ze de maaltijden door. De kleding blijft lekker schoon en netjes. De badstof doekjes zijn zacht van kleur én materiaal. Leuk om toe te voegen aan je babyuitzet maar ook zeker zo leuk om als cadeautje te geven. De slab is gemaakt van 100% katoen badstof waardoor vocht goed wordt opgenomen en sneldrogend is. Dankzij het klittenband is deze gemakkelijk aan en uit te doen en geschikt voor meerdere leeftijden.

Het Meyco Baby badstof slabbetje met geborduurde naam is niet alleen een praktisch hulpmiddel voor dagelijks gebruik, maar ook een liefdevol en attent cadeautje. Het is een perfecte toevoeging aan je babyuitzet maar ook bijzonder om als cadeautje te geven. Met deze persoonlijke touch laat je zien hoeveel je om de kleine spruit geeft.

Producteigenschappen

  • Materiaal: badstof en 100% katoen
  • Past altijd dankzij het klittenband
  • Goede vochtopname en sneldrogend
  • Wasbaar in de wasmachine op maximaal 40 graden
  • Mooie kwaliteit borduring naam