Originele verjaardagscadeaus met naam

Hoera, er is er weer één jarig en dat vieren wij! Ben jij nog op zoek naar een cadeautje? Bekijk dan eens deze selectie gepersonaliseerde verjaardagscadeaus. Groot, klein, man, vrouw voor iedereen hebben wij wel wat leuks!

Cadeautips voor baby, kind en volwassenen

In onze shop vind je ontzettend veel cadeautjes en veel verschillende leuke prints voor elk product. Wij bedrukken kleding en accessoires met naam en/of afbeelding. Zo heb je altijd een persoonlijk cadeau! Trek de jarige een verjaardagshirt aan met daarop de leeftijd en naam van het kind. Iedereen zal weten dat hij of zij jarig is en het is een leuk aandenken voor later.

Knuffel als verjaardagscadeau

Een leuke knuffelbeer of cubbies knuffel is een perfect cadeau voor de eerste verjaardag! Maar ook de grotere kinderen maak je nog steeds blij met een knuffel als verjaardagscadeau. Bekijk ook onze uitgebreide Happy Horse collectie voor de liefste knuffelvriendjes van jouw kind of om cadeau te geven.

Cadeaus voor naar school

Gaat hij/zij nu voor het eerst naar school? Geef een leuke rugzak met wat schoolspullen cadeau. Bijvoorbeeld een lunchtrommel met tekst en/of afbeelding en een leuke bijpassende beker. Ook leuke cadeautjes zijn een gekleurde mok of witte kindermok met de leeftijd en de naam van het kind.

Cadeaus voor de sportliefhebber

Sportliefhebber? Denk dan eens aan een en stoere sporttas, voetbaltas of hockeytas. Leuk om hierbij een matchende bidon, dopper of een ander waterfles te geven! Ook leuke cadeaus voor de sportliefhebber zijn de golfballen, hockey- en voetbal of de sporthanddoeken.
Tip: Zoek met onze kadokiezer een geschikt kado!