Verjaardagscadeau gepersonaliseerd met naam

Momenten - Verjaardag

Verjaardagscadeaus met naam

  • Persoonlijk bedrukte baby- en kinderbasics met naam voor de jarige
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Wij bedrukken kleding en accessoires met naam en/of afbeelding. Zo heb je altijd een persoonlijk cadeau! Trek de jarige een verjaardagshirt aan met daarop de leeftijd en naam van het kind. Iedereen zal weten dat hij of zij jarig is en het is een leuk aandenken voor later.

Een leuke knuffelbeer of cubbies knuffel is een perfect cadeau voor de eerste verjaardag! Houd hij/zij van bouwen? Dan is het leuk om een bouwstenenset cadeau te geven, bijvoorbeeld een stoere politieauto of een kampeerwagen.

Gaat hij/zij nu voor het eerst naar school? Geef een leuke rugzak met wat schoolspullen cadeau. Bijvoorbeeld een lunchtrommel met tekst en/of afbeelding en een leuke bijpassende beker. Ook leuke cadeautjes zijn een gekleurde mok of witte kindermok met de leeftijd en de naam van het kind.

Sportliefhebber? Een stoere sporttas in klein en groot. Je kunt kiezen uit negen kleuren en een tekst en/of afbeelding. Leuk om hierbij een matchende bidon te geven!

Een lekker zitzakstoeltje om een boekje in te lezen of om lekker in te relaxen! Of een leuk fotolijstje met tekst en afbeelding. Een leuke afbeelding voor een verjaardag zijn bijvoorbeeld feesthoedjes.

De reistrolly met naam en een toilettas die daarbij past is ook een leuk cadeau om te geven! Een super populair verjaardagscadeau voor kinderen die 1 of 2 jaar worden is ons houten bakfietsje of loopfietsje met naam! Succes gegarandeerd!

Leuke kadootjes voor een kinderfeestje zijn onze portomonnee, etuis en sleutelhangers met naam.

Tip: Zoek met onze kadokiezer een geschikt kado!

Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar
Stephaan Van Boven
14-5-2023
"Te laat gezien dat ik ons nieuwe adres nog niet had aangepast. Met een telefoontje snel en vriendelijk opgelost. TOP!"
starstarstarstarstar