Sportaccessoires met naam

Gepersonaliseerde sportaccessoires kunnen een leuke en unieke manier zijn om uw liefde voor sport te tonen. Sportaccessoires met naam kunnen ook helpen om uw sportuitrusting op te laten vallen in de kleedkamer of op het veld. Het kan gaan om allerlei accessoires, zoals badslippers, waterflessen, handdoeken en zelfs wedstrijdfluitjes. Deze leuke sportspullen zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te geven aan een fanatieke sporter met een leuke quote of eigen print of foto bedrukt.

Sportaccessoires met naam en print

  • Persoonlijk bedrukte sportaccessoires voor iedereen
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Bij het sporten hoort een outfit, een sporttas en de nodige sportaccessoires. Hier een greep uit ons assortiment met accessoires speciaal voor het sporten.

Bijvoorbeeld je eigen bidon met naam. Er is keuze uit een PVC bidon met naamsticker of een aluminium bidon met eigen opdruk. Ook leuk voor het hele sportteam! Bestel er een bidonhouder met eigen tekst (bijvoorbeeld naam van het team) bij om alle bidons netjes bij elkaar te houden.

Ook leuk en handig is een Dopper waterfles met je eigen naam erop! Handig om mee te nemen met de Dopper Carrier. Voor tijdens het sporten draai je de Dopper Sport cap op de dop zodat je makkelijker kunt drinken.

Douchen na het sporten doe je met een handdoek of badlaken met naam en met onze hippe slippers! Die raken niet meer verloren in de kleedkamer. Heb je last van de zon tijdens het sporten? Wij hebben hele leuk verstelbare petjes met naam in de kleuren aqua, roze, navy, rood, wit, oranje en zwart.

Een echte winnaar verdiend een medaille met eigen naam erop! Ook leuk om een heel team een medaille te geven, maar een sportbeker is natuurlijk nog stoerder! Laat een sportbeker bedrukken met de naam van het team!

Ook leuk: Schoenen ID's voor in je hockeyschoenen of voetbalschoenen. Zo weet iedereen dat ze van jouw zijn! Of een gaaf fluor veiligheidsvestje met reflecterende strepen op de voor- en achterkant. Stoer voor bijvoorbeeld op de fiets naar de sportclub!

Tip: Op zoek naar een cadeau voor een echte voetballiefhebber? Denk dan eens aan onze wedstrijdvoetbal met naam! Nergens anders verkrijgbaar, dus een super origineel cadeau!