Gymtasje met naam

Dit persoonlijke en unieke gymtasje met naam is een super oplossing voor het meenemen van sportkleding, zwemspullen en andere benodigdheden naar de sportschool, sportclub, zwemband of school. Onze vrolijk gekleurde gymtasjes met naam en leuke print, zijn gemakkelijk te herkennen tussen de vele tassen in een kleedkamer, en hierdoor raak uw tas niet snel kwijt!

Gymtasje met naam en print bedrukken

Persoonlijk gymtasje met naam, deze tas is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Een leuk cadeautje om te geven voor het begin van het nieuwe schooljaar . De gymtas is niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook voor je eigen kind, en vooral heel handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld het zwembad of naar de sport. De vrolijke kleuren vallen erg goed op. Wat deze gymtas zo uniek maakt is dat deze helemaal naar wens te ontwerpen is.

Deze gymtas is extra verstevigd in de hoeken, en is makkelijk voor op de rug met de twee draagkoorden. De afmetingen van deze handige, en vrolijke gymtas zijn 36 x 45 cm. Naast deze gymtas zijn de rugzakken ook van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dit is handig voor de kleinere kinderen en de iets oudere kinderen.

Schooltas met naam

Een tas voor naar school is onmisbaar, want hoe moet je anders je nieuwe etui en broodtrommel meenemen? Ontwerp nu je nieuwe rugzak of messengerbag die past bij al je andere schoolspullen. Voor de gymspullen kun je een leuk gymtasje of katoenen tasje ontwerpen met tekst en/of afbeelding. Het leuke is dat deze ook weer helemaal naar wens te personaliseren zijn, en je kunt zelfs een setje maken van jou gymtas, rugzak, lunchbox, en drinkbeker.

Tip: Stel een super coole back-to-school outfit samen: een schooltas met naam, inclusief t-shirt, lunchbox en drinkbeker met naam.

Gepersonaliseerde tassen

Het katoenen tasje is een super hip tasje om mee te nemen naar school. Dit tasje is te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Op het katoenen tasje kun je ook leuke shop quotes laten bedrukken, zoals "Shopping queen" en "Shopping is my workout!" De tas is beschikbaar in één maat.

Producteigenschappen

  • Formaat: 36 cm breed en 45 cm hoog
  • Materiaal: 210D polyester
  • Waterafstotend
  • Extra versteviging in de hoeken
  • Met 2 draagkoorden
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding
  • Bedrukte gymtasjes kunnen beter niet worden gewassen