Etui bedrukken

Zoek je nog een fijne etui om mee naar school te nemen? Dan is deze een topper. Het is een stevig model, die rechtop kan blijven staan en waar genoeg pennen en potloden in passen.
Je bedrukt de etui met je eigen naam.

Etui personaliseren

Onze etuis kunnen bedrukt worden met een print die jij leuk vindt en met een eigen naam. Het is de perfecte etui voor kids die iets unieks willen. Het is een fijne ruime etui waar alle schrijfwaren in opgeborgen kunnen worden. Er is genoeg ruimte voor pennen, potloden, gummetjes, een geodriehoek en noem maar op. De etui is geschikt voor veel verschillende leeftijden. Of je kind nou naar de basisschool gaat of de middelbare school, met de print ontwerp je het helemaal naar eigen wens en daarom stem je het gemakkelijk af op de leeftijd van je kind.

Uiteraard kan er ook op kantoor of thuis gebruik van gemaakt worden. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren etuis, waardoor er vast een kleur tussen zit die in de smaak valt!

Producteigenschappen

  • 20x12x6 cm
  • Stevige vorm, etuis kunnen rechtop blijven staan
  • Niet geschikt voor wasmachine
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar