Fruitbakje met naam bedrukken

Een gepersonaliseerd fruitbakje met naam om gesneden fruit in mee te nemen is perfect voor naar school of naar het werk. Zo kun je vooraf al het fruit snijden en blijft het ook nog eens goed. En het allerleukste in natuurlijk dat deze helemaal te personaliseren is met naam en super leuke nieuwe afbeeldingen.

Fruitbakjes met naam

De fruit box met naam is te bedrukken in een hele hoop verschillende kleuren en met leuke logo's. Wij bedrukken ook broodtrommels met naam in twee verschillende series, namelijk de populaire campus serie en de TO GO serie. Dit Mepal fruitbakje is perfect te matchen bij allebei de broodtrommel series. Het allerleukste is dat je het fruitbakje niet alleen kunt matchen qua kleur, maar ook met de logo's. De diertjes als een vosje en een kameleon zijn populaire afbeeldingen, maar een hartje of stoere game controller zijn natuurlijk ook super hip om te laten bedrukken op het fruitboxje met naam en op de broodtrommel.

Het fruitbakje met naam matchen met onze Mepal producten

Bij een broodtrommel met naam hoort natuurlijk ook een drinkbeker of schoolbeker met naam. Maar om de school set helemaal af te maken, is het super gaaf om er een stoere rugzak met naam bij te ontwerpen. Bij Simply Colors kun je al deze producten met elkaar laten matchen door de kleur, maar ook door overal het zelfde logo op te laten bedrukken. In de rugzak past et fruitbakje met naam, maar natuurlijk ook de broodtrommel en schoolbeker met naam. Zo is je kindje helemaal klaar voor de eerste schooldag. Bekijk ook onze schoolpakketten met naam!

Fruitbakje school

Het fruitbakje met vork is leuk om cadeau te geven aan een kindje die voor het eerst naar school toe gaat. Het is een handig en leuk product, omdat je er een naam op kunt laten bedrukken. Zo zal je kind niet meer zo snel het verkeerde fruitbakje meenemen naar huis. Voor jezelf kun je natuurlijk ook zo'n handig bakje voor gesneden fruit bestellen, want het is ook een handig product om mee te nemen naar je werk. Ontwerp nu een gepersonaliseerd fruitbakje met naam! Bekijk nog meer Mepal producten met naam.

Producteigenschappen

  • Inhoud: 250 ml
  • Afmeting l x b x h: 113 x 80 x 50 mm
  • Past precies in de Mepal lunchbox medium
  • Inclusief fruitvorkje
  • BPA vrij, lekvrij
  • Mag niet in de vaatwasser