Katoenen tasje met naam

  • Persoonlijk bedrukte katoenen tasjes
  • Vervangt op leuke wijze plastic tasjes, milieuvriendelijk!
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Maak het shoppen nóg leuker met een milieuvriendelijk katoenen tasje met je eigen opdruk en/of naam! Het tasje is ideaal voor tijdens het winkelen, naar school of gymles! Met je eigen opdruk/naam weet je altijd welk tasje van jou is.

Het katoenen tasje kun je laten bedrukken met tekst en/of afbeelding. Leuk om te laten bedrukken is: "Tas van ..." of een leuk hartje met je naam erin.

Ben je een echte shop fan? Super hip om dan een tasje te hebben met een shop quote erop! "I love shopping" of "Keep calm and shop on" zijn voorbeelden van leuke shop quotes. Andere voorbeelden van leuke teksten die je erop kunt laten bedrukken zijn: "Shopping is my workout", "I could give up shopping but I'm not a quiter" en "Just let me shop and no one gets hurt."

Ontwerp zelf een katoenen tasje

Natuurlijk kun je een tasje ook alleen je eigen naam laten bedrukken. Ook leuk om een katoenen tasje als cadeautje te geven aan iemand. Als er iemand geslaagd is of er is iemand jarig. Ook een afbeelding met een getrouwd stel kun je bij ons laten bedrukken. Kortom, een super leuk cadeautje om aan iemand te geven!

Ook dit tasje kan worden bedrukt met afbeeldingen van Woezel en Pip en figuren van de Efteling. Bijvoorbeeld Woezel en Pip die samen aan het spelen zijn of op de Piraten boot zitten. Of de sprookjesboom familie, een draak of roodkapje. Woezel en Pip en de Eftelingfiguren kunnen op nog veel meer producten bedrukt worden!

Ontwerp je eigen boodschappentasje, schooltasje of gymtasje!

Producteigenschappen

  • 1 maat: 38 cm breed x 42 cm hoog
  • met lange hengsels (35 cm)