Dopper waterfles met naam bedrukken

Handige Dopper waterfles te bedrukken met eigen naam, foto of tekst. Met deze 450 ml waterfles van Dopper bent u ook nog eens heel duurzaam bezig. Dopper is al jaren 1 van de meest verkochte waterflessen. Maak een keus uit deze vrolijke kleuren en ontwerp uw eigen Dopper met naam.

Dopper waterfles personaliseren

Laat bij ons uw Dopper waterfles personaliseren! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Verkrijgbaar in veel hippe en felle kleuren, waaronder roze, mint groen, blauw en geel. Nadat u bepaald hebt met welke kleur Dopper waterfles u uzelf ziet rondlopen, is het tijd om uw creativiteit los te laten op het ontwerp. U bepaalt namelijk helemaal zelf welke print er op de waterfles bedrukt gaat worden. Maar dat is niet het enige, u kunt ook nog zelf een leuke tekst bedenken of uw eigen naam op de fles laten bedrukken. Zo maakt u de Dopper persoonlijk en origineel.

Dopper waterfles met foto of logo

Uw Dopper waterfles maakt u nog persoonlijker met een foto. Een Dopper met foto is één van de leukste fotocadeaus die dus perfect is om aan een dierbare cadeau te geven. Zet uw favoriete foto van het gezin erop of juist een foto van uw liefste huisdier. Een Dopper waterfles met foto is in ieder geval altijd leuk om mee te nemen voor onderweg.

Bent u nog op zoek naar een cadeautje vanuit uw bedrijf of zoekt u een zakelijk geschenk? Zet dan uw logo op een Dopper waterfles. Neem contact met ons op als u een grotere oplage wilt bestellen door te mailen naar bedrijven@simplycolors.nl. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden met u.

Herbruikbare Dopper waterfles

De herbruikbare Dopper waterfles is geboren uit zorgen over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen en om het gebruik van waterflesjes die eenmalig worden gebruikt tegen te gaan. Dopper flessen zijn gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn. Het materiaal van de fles kan dus altijd opnieuw gebruikt worden voor een ander product, er wordt dus niks verspild! Ook is het plastic, waar de Dopper van gemaakt is, vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal BPA vrij! Wanneer u gebruik maakt van een Dopper drinkfles, helpt u mee aan het verminderen van de plasticvervuiling. Er belandt namelijk aanzienlijk minder plastic in de oceanen, waardoor de leefomgeving van de dieren verbeterd. Om deze boodschap op een leuke manier over te brengen, kunt u bijvoorbeeld een schildpad, een dolfijn of walvis als printje op uw Dopper laten bedrukken.

Design waterfles

De Dopper is niet alleen een duurzaam product, deze fles is ook nog eens Dutch Design. Dat houdt in dat het een strak en industrieel design heeft. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past bijvoorbeeld de Dopper Original makkelijk in uw rugtas, sporttas en handtas, zo heeft u altijd water on the go.

Naast de Dopper Original waterfles verkopen wij ook handige gadgets voor bij de waterfles, zoals de Dopper sport cap en de Dopper carrier. Met de Dopper sport cap maakt u van uw Dopper fles een sportieve bidon. De Dopper sport cap is ideaal om tijdens het sporten uit te drinken. Een handige tuit voor tijdens sportactiviteiten of onderweg.

De Dopper Carrier is de ideale accessoire voor bij uw Dopper. Dankzij deze haak raakt u de Dopper niet meer kwijt en is de fles altijd binnen handbereik. Het strakke design is niet alleen praktisch, maar ook mooi.

Gratis uw Dopper bijvullen

Wist u dat u in heel Nederland op heel veel punten uw Dopper gratis kunt bijvullen met kraanwater? Of u dit op de zogenaamde join the pipe waterpunten doet of bij een supermarkt, het kan op super veel plekken. Daarnaast kunt u in de Dopper-app zien waar de plekken voor een refill zijn gevestigd. Download de Dopper-app en zie precies waar u naar binnen kunt voor een refill!

Productinformatie

  • Inhoud: 450 ml
  • BPA vrij
  • Milieuvriendelijk
  • Vaatwasmachinebestendig (max. 65 graden)
  • Herbruikbare waterfles