Mepal waterfles Ellipse met naam

De waterfles Ellipse is van het bekende merk Mepal. Het is een hippe drinkfles voor jong en oud. De Mepal waterfles kan worden gebruikt voor naar school, maar is natuurlijk ook perfect voor naar het werk of onderweg. In de waterfles kun je natuurlijk ook je favoriete drankje meenemen! Deze Mepal waterfles Ellipse is een erg mooi product, maar wat het nog mooier maakt is dat je deze drinkfles kunt bedrukken met naam.

Een waterfles met naam is zoveel leuker! De fles is er in vijf verschillende kleuren, namelijk nordic green, nordic denim, nordic pink, nordic red en wit. De kleur van de opdruk kun je zelf kiezen en zo maak je de drinkfles helemaal uniek naar hoe jij deze het mooiste vindt! Deze waterfles heeft een inhoud van 700 ml en 100% lekvrij. Het heeft een handige lus om de fles aan vast te houden.

Milieubewust leven met deze Mepal waterfles Ellipse

Wij helpen mee aan een milieubewuste aarde en daar past deze Mepal fles perfect bij, omdat deze gemakkelijk te hervullen is. Hiernaast is het product ook nog eens 100% BPA vrij. BPA is een chemische stof die in veel plastic producten zit. Deze drinkfles heeft die stof niet, dus weg met het plastic flesje en leef ook milieubewust met deze Mepal waterfles met naam!

De leukste Mepal producten met naam

De waterfles is van Mepal en dat is een erg populair product in ons assortiment. Naast deze fles hebben wij namelijk nog een hele hoop andere mooie producten van dit merk. Denk aan de Lunchbox Campus en Lunchbox TO GO waar er leuke logo’s op de lunchboxen kunnen worden bedrukt. Match deze broodtrommels met een bijpassende drinkfles met naam en een handig fruitbakje met naam. De leukste producten worden bij ons allemaal met naam bedrukt, zo is ieder product uniek!

Onze producten zijn ook altijd leuk om cadeau te geven aan iemand, want cadeautjes met naam maken het krijgen en geven nóg leuker! Ontwerp nu een Mepal waterfles Ellipse met naam!

Producteigenschappen

  • Van het bekende merk Mepal
  • Inhoud: 700 ml
  • Met handige lus om aan vast te houden
  • 100% lekvrij!
  • BPA-vrij
  • Vaatwasserbestendig (opdruk tot 60 graden)