Armband kind met naam

Armband kind personaliseren

Deze mooie armband voor kinderen kun je laten graveren met naam van je kindje. Er is keuze uit verschillende lettertypes en designs, ga bijvoorbeeld voor de naam met een bloemetje of voor de geboortedatum met een hartje. Door de armband helemaal te ontwerpen naar jouw smaak en door de handmatige gravure, krijg je een extra uniek sieraad en een mooie herinnering.

Armband kind cadeau

Natuurlijk is de armband ook een lief gebaar en een uniek geschenk. Een persoonlijk cadeau valt eigenlijk altijd in de smaak, maar een sieraad is natuurlijk extra bijzonder. Leuk voor nichtjes, zusjes of vriendinnen om aan elkaar te geven op elke gelegenheid of gewoon zomaar. Niet alleen is het leuk om te dragen, het is ook een mooi aandenken die ze altijd kunnen bewaren. Met het verstelbare kettinkje kan het verlengd worden tot 16 cm. De armband is beschikbaar in de kleuren goud en zilver.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel
  • Lengte armband inclusief verlengstuk: 16 cm
  • Plaatje is circa 25mm bij 6 mm
  • Ook verkrijgbaar in baby- en volwassen maat
  • Beschikbaar in de kleuren goud en zilver
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar