Petje

Petje met naam

  • Petje bedrukt met naam en/of afbeelding
  • Te verstellen aan de achterkant
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Altijd een origineel item!

De pet is te bedrukken met naam en/of afbeelding. Met de grote keus uit kleuren en afbeeldingen kun je het geheel naar jouw smaak maken. Beschikare kleuren zijn blauw, roze, navy, rood, wit, oranje en zwart.

Zo'n persoonlijk petje wil toch iedereen. Geef het cadeau aan je coach, omdat het zo'n topper is. Of geef het cadeau aan een jarige job.

Voor het sporten is het handig om te gebruiken. Veel verschillende sport afbeeldingen kun je erop laten bedrukken, zoals een voetbal, een hockey logo of tennis logo. Of laat de cap bedrukken voor het hele team. Net als een sportshirt of sporttas voor het hele team. Allemaal bij elkaar te matchen en te bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Sportaccessoires ontwerpen

Leuke andere sportaccessoires zijn bijvoorbeeld een hockeybal met clublogo of ander soort hockeylogo. Bidon met naamsticker in een grote bidonhouder voor het hele team! Of een toffe Dopper waterfles met naam en daarbij een Dopper sport cap voor tijdens het sporten.

De capjes zijn er ook voor volwassenen. Ook super handig te gebruiken voor tijdens het sporten of om leuk te matchen met je kleine. Super schattig als jullie het zelfde petje dragen.

Ontwerp nu je eigen petje met naam en leuke afbeelding!

Producteigenschappen

  • 100% 'heavy brushed' katoen
  • verstelbaar
  • hoofdomtrek kindermaat is ong. 53 cm (vanaf 5-12 jaar)
  • hoofdomtrek volwassenen is ong. 56 cm
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar