Ontwerp je eigen toilettas voor Vaderdag

Zoek je nog een handige toilettas met naam voor je zelf of voor papa of opa? Deze toilettas van het merk Bulbby is perfect om mee te nemen op vakantie of naar een weekendje weg. Maak deze toilettas helemaal naar je eigen smaak, stoer, lief, een foto of misschien wel alleen je naam? Alles is mogelijk!

Handige Bulbby toiletttas

Deze toilettas is van het merk Bulbby en is ideaal voor je toiletspulletjes. De tas sluit aan de bovenkant met een rits en is helemaal gevoerd. In deze tas is genoeg ruimte voor al je favoriete make-up en toiletartikelen. Aan de achterzijde is nog een handig vakje voor kleine spulletjes. Zo heb je alles bij lekker bij elkaar. Het tasje is gemaakt van afneembaar materiaal, zodat je een vlekje makkelijk weg haalt. Deze toilettas blijft heel gemakkelijk staan. Hierdoor kun je makkelijker in de tas kijken en snel je artikelen vinden.

Ontwerp je eigen toilettas

Het leuke aan deze toilettas is dat je deze kan personaliseren. Kies jouw favoriete kleur van de toilettas, een print, lettertype of misschien wel een mooie foto. Op deze manier ontwerp je een eigen unieke toilettas, van deze is er vast en zeker maar 1! Een toilettas met eigen naam is ook leuk om cadeau te geven of in te zetten voor zakelijke klanten met een bedrijfslogo erop.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 18 x 25 x 15 cm
  • Stevige toilettas die blijft staan
  • 600 D materiaal
  • Twee kleine vakjes aan de binnenkant met rits en klittenband
  • En een vakje aan de buitenkant