Kookschorten met naam bedrukken

Een super leuk kookschort met naam voor de hele familie! Dit kookschort is origineel te bedrukken met een eigen naam of tekst naar keus. Ook te bestellen voor kookworkshops of voor een kookclub met eigen logo. Op zoek naar een cadeautje voor een echte keukenprins of -prinses? Dan is een persoonlijk kookschort extra leuk om te geven!

Kookschort zelf ontwerpen

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die dol is op koken? Geef dan een gepersonaliseerd kookschort cadeau. Dit keukenschort of BBQ schort is vast en zeker een groot succes. Een persoonlijk kookschort met afbeelding en jouw eigen naam en/of tekst! Shop hier de leukste fotocadeaus. De kookschorten zijn leuk voor in de keuken tijdens het koken of bakken van cupcakes!

Is jouw vader een echte BBQ chef, dan is een persoonlijk kookschort het perfecte cadeau voor hem op Vaderdag. Of als jouw moeder nou een echte bakkoningin is, dan verdient zij toch ook een geweldig cadeau als dit kookschort op Moederdag? Met de beschikbare prints kun jij helemaal losgaan om een persoonlijk tintje te geven aan jouw cadeau .

Kookschort met naam

Naast kookschorten voor volwassenen hebben we ook leuke kookschorten met naam voor kinderen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Extra leuk zijn de hippe printjes waardoor je een uniek kookschort met naam ontwerpt. Voor iedereen is er wel wat leuks. En hoe leuk is het om met je kinderen samen te bakken of te koken in een eigen kookschort. Eventueel te combineren met een leuke koksmuts.

Kookschorten bedrukken in grote aantallen?

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor het bedrukken van kookschorten voor groepen of bedrijven. Dus heb je een kookworkshop met je personeel of zoek je een leuk relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk eventueel voorzien van je eigen bedrijfslogo gecombineerd met naam of persoonlijke tekst. Bij grote aantallen kan je contact opnemen met: bedrijven@simplycolors.nl of bel met 035 60 38 218.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • horeca kwaliteit (220 gr/m2)
  • kan gewassen worden op 30 graden
  • verkrijgbaar in 3 maten (4-6 jaar, 6-12 jaar en volwassenen)
  • bestelbaar in verschillende kleuren
  • te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding
  • Kookschort kind beschikt over een verstelbare gesp in de hals