Vaderdag kookschort met naam bedrukken

Een super leuk kookschort met naam voor jouw papa of opa! Dit schort bedrukken met een eigen naam of tekst naar keus is ontzettend origineel. Ben je op zoek naar een cadeautje voor Vaderdag? Dan is een persoonlijk kookschort extra leuk om te geven!

Kookschort zelf ontwerpen

Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die dol is op koken? Geef dan een gepersonaliseerd kookschort cadeau. Dit keukenschort of BBQ schort is vast en zeker een groot succes. Een persoonlijk kookschort met afbeelding en jouw eigen naam en/of tekst! Shop hier de leukste fotocadeaus. De kookschorten zijn leuk voor in de keuken tijdens het koken of bakken van cupcakes!

Is jouw vader een echte BBQ chef, dan is een persoonlijk kookschort het perfecte cadeau voor hem op Vaderdag. Met de beschikbare prints kun jij helemaal losgaan om een persoonlijk tintje te geven aan jouw cadeau.

Schort bedrukken met unieke print

Een gepersonaliseerd schort is pas een leuk cadeau als er een unieke print op staat. Laat bij Simply Colors een schort bedrukken met alleen een tekst of een eigen foto. Met een eigen foto heb je sowieso een uniek cadeau, maar je kunt ook kiezen uit één van onze designs die wij voor je hebben klaargezet. Kies bijvoorbeeld een print met de tekst 'baked with love', 'bbq master' of 'happy cooking'. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden! Neem snel een kijkje tussen onze leuke designs.

Schort bedrukken in grote aantallen?

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor het bedrukken van kookschorten voor groepen of bedrijven. Dus heb je een kookworkshop met je personeel of zoek je een leuk relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk eventueel voorzien van je eigen bedrijfslogo gecombineerd met naam of persoonlijke tekst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • horeca kwaliteit (220 gr/m2)
  • kan gewassen worden op 30 graden
  • te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding