Mepal lunchbox TO GO met naam

Kies voor deze lunchbox TO GO van Mepal met eigen naam en ontwerp. Maak je eigen unieke lunchbox met je naam en favoriete foto, print of misschien alleen naam, zodat je de lunchbox altijd terug kan vinden. Handig toch?

Mepal lunchbox TO GO met naam

De lunchboxen en broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ontwerp zelf de leukste opdruk: kies een kleur, ontwerp de opdruk, zet je naam erin en je hebt een unieke broodtrommel voor naar het werk of een dagje uit. Deze Mepal broodtrommel is bestelbaar in veel verschillende kleuren. Met de handige sluitingen aan de zijkanten klik je de lunchbox super goed dicht, zodat jouw brood in de trommel blijft zitten als je onderweg bent.

In de broodtrommel zit een uitneembaar schotje. Je kan hierdoor bijvoorbeeld je brood scheiden van een stukje fruit of wat snackgroenten. Door de handige grote knip is de lunchbox makkelijk te openen, ook voor kinderen en zit de trommel ook weer stevig dicht.

Mepal lunchbox en drinkbeker TO GO als set

Combineer de Mepal lunchbox TO GO met de Mepal drinkbeker TO GO voor een complete set. De kleuren van de drinkbeker en de lunchbox kun je op elkaar afstemmen en vervolgens met met dezelfde print laten bedrukken. Jouw nieuwe schoolset is helemaal af en kan weer jaren mee!

Inspiratie broodtrommel nodig?

Met de vele kleuren lunchtrommels en door de verschillende opdrukmogelijkheden snappen we dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen graag met het bieden van inspiratie! Wat dacht je van een ster met naam? Of ga je juist voor heel stoer en en kies je één van onze naamlogo's met voetbal? Door je naam erop te zetten weet je zeker dat je lunchbox niet kwijtraakt.

Producteigenschappen

  • Merk: Mepal
  • BPA vrij
  • Slijtvast
  • Deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand (of tot 60 graden in de vaatwasser)
  • 3 formaten: large (25,5 x 17 x 6,5 cm), medium (18,5 x 12 x 6,5 cm) en plat (25,5 x 17 x 3,3 cm)
  • Inhoud: plat (4 boterhammen, past perfect in een school- of laptoptas), medium (4 boterhammen) en large (8 boterhammen)
  • Formaat medium en large hebben een verdeelschot
  • Te bedrukken met 1 regel eigen tekst