Dopper Steel waterfles met naam bedrukken

Maak uw Dopper Steel drinkfles persoonlijk door een design te kiezen en uw ideale Dopper te ontwerpen. Geef uw Dopper een unieke uitstraling met een logo, uw naam of eigen foto. Kies uw favoriete kleur: goud, zilver of brons en selecteer zelf de kleuren waarmee u uw logo, naam of tekst op de Dopper wilt laten bedrukken. U maakt in no-time iets unieks van deze stalen waterfles!

Dopper Steel met naam

Welke waterfles is nou handig om ergens mee naartoe te nemen en die er daarnaast ook nog eens heel stoer uitziet? Ja zeker, dat is de Dopper Steel waterfles! Deze Dopper is dankzij zijn stalen uitrusting de edele ridder in onze collectie. Daarnaast zijn deze waterflessen razend populair op dit moment. De Dopper waterflessen zijn uitermate handig om mee te nemen naar werk, school of voor onderweg!

U kunt uw Dopper Steel waterfles volledig zelf ontwerpen in onze design tool. Geef aan uw waterfles een eigen draai met een leuk logo, uw naam of een grappige quote. We bedrukken de Dopper haarscherp met de mooiste kleuren. Doppers kunt u eenvoudig uit elkaar halen, zo ook de stalen Dopper. Op deze manier houdt u ze makkelijk schoon. Ook kunt u ze schoonmaken door ze in de vaatwasmachine te doen.

Ga voor goud!

Dopper komt met twee nieuwe kleuren van de Dopper Steel: goud en brons! Ter ere van de Olympische Spelen, die dit jaar (2024) plaatsvinden in Parijs, bestaat de Dopper Steel lijn nu uit Doppers voor echte winnaars. Goud en brons zijn erbij gekomen in de maten 490 ml en 800 ml, de zilveren blijft in 4 verschillende maten (350 ml, 490 ml, 800 ml en 1,1 L). Ook de stalen waterflessen zijn 100% duurzaam gemaakt. De limited edition collectie is, in tegenstelling tot de bestaande stalen variant, gemaakt van 90% gerecycled staal. Met de introductie van de nieuwe kleuren zal ook de oude zilveren variant langzaam uitgefaseerd en vervangen worden door flessen die voor 90% zijn gemaakt van gerecycled staal.

Verschil tussen Dopper thermosfles en Dopper Steel

Wist u dat de thermosfles en de stalen waterfles van Dopper niet hetzelfde zijn? Het verschil is dat de Dopper thermosfles water kan koelen en warm kan houden en de Dopper Steel niet. De Dopper Steel lijkt daarmee meer op de Dopper Original waterfles. Bent u op zoek naar een fles die uw drinken warm houdt of koelt én waar u uw naam op kunt zetten? Dan zou ik dus een kijkje nemen bij de Dopper thermosfles met naam.

Duurzame waterfles

Naast het feit dat de Doppers de ideale waterflessen zijn, dragen ze ook een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Als u namelijk een Dopper waterfles aanschaft, bespaart u heel wat plastic afval door het verminderen van het weggooien van de plastic wegwerpflesjes. De Dopper draagt bij aan: het verminderen van gebruik van plastic, promoten van kraanwater en realisatie van waterprojecten in Nepal. Wie wilt er nou niet rondlopen met een stoere, milieuvriendelijke en handige waterfles? Ga gauw aan de slag in onze design tool en maak de Dopper waterfles uniek.

Producteigenschappen

  • Inhoud 350 ml, 490 ml, 800 ml & 1,1 L
  • Materiaal: staal (roestvast)
  • Kleuren: brons, zilver & goud
  • LET OP! De dop van de Dopper in kleur zilver 350 ml en 490 ml is van kunststof. De dop van de 800 ml en 1,1 L is zilver