Mepal isoleerfles Ellipse met naam

Mepal isoleerfles ellipse

Een fles die je drankje koud of warm houdt is ideaal voor onderweg, op het werk of naar je studie. Deze Mepal isoleerfles Ellipse houd je favoriete drankje 12 uur warm of 24 uur koud. Een leuk cadeautje, maar natuurlijk ook handig voor jezelf. Als je altijd onderweg bent en vaak erg druk, is het belangrijk om goed te brijven drinken. Deze Mepal isoleerfles Ellipse is perfect om je bruiswater in te vervoeren. Door de grote opening kun je zelfs gemakkelijk ijsblokjes toevoegen aan je water of koolzuurhoudende drankje. De fles is 100% lekvrij, dus ideaal voor op de fiets of in de trein!

Isoleerrange ellipse van mepal

Naast deze isoleerfles van Mepal graveren wij andere handige producten van de isoleerrange Ellipse. Namelijk de Mepal isoleerbeker Ellipse die wordt gegraveerd met naam. Deze isoleerbeker is perfect om je koffie of thee mee in te vervoeren (475 ml). Daarnaast bedrukken wij de Mepal isoleer lunchpot Ellipse. Deze lunchpot houdt je eten 10 uur warm en 16 uur koud (500 ml + 200 ml).

Producteigenschappen

  • Inhoud: 500 ml
  • Vacuüm geïsoleerd roestvrij staal
  • 12 uur warm en 24 uur koud
  • Buitenkant blijft koel en droog
REGINA verfaille
3-12-2022
"De opdruk op de sporttassen is heel mooi...Een prachtig eindejaarscadeau voor dochter en schoonzoon. De levering is super goed verlopen. En snel ook! Ik zeg het voort...top service."
starstarstarstarstar
Martine minne
2-12-2022
"Prachtig produkt, correcte bedrukking, correcte afgesproken levering."
starstarstarstarstar
Regine Fagard
1-12-2022
"Zeer mooie kwaliteit!"
starstarstarstarstar