Tafelkleed personaliseren

Creëer sfeer met een tafelkleed met print

Een tafelkleed of tafellaken beschermt je tafel tegen krassen, deuken en vlekken, maar daarnaast zorgt het ook voor een hoop sfeer en warmte in huis. Deze tafekleden kunnen worden bedrukt met eigen tekst, naam en/of print, waardoor jouw ontbijt, lunch of diner een feestje wordt.

De leukste tafeldecoratie met naam

Het tafelkleed met print kan worden bedrukt voor de feestdagen, zoals Pasen of Kerst, maar is natuurlijk ook leuk voor tijdens een chique diner of een verjaardag. Met onze speciaal ontworpen prints kun je het tafelkleed zelfs iedere dag gebruiken. Voor de verdere aankleding van jouw tafel, bedrukken en graferen wij nog meer leuke tafeldecoratie. Voor iedereen een eigen servet met naam en wijn drinken uit gepersonaliseerde wijnglazen. De wijnglazen voor witte wijn en wijnglazen voor rode wijn worden gegraveerd met naam. Hou je meer van champagne? Dan zijn onze champagneglazen met naam perfect voor op jouw tafel.

Kies de kleur en maat en ontwerp in de designtool hierboven jouw nieuwe tafekleed met tekst en/of print. Creëer sfeer aan je eigen tafel of geef een tafelkleed cadeau!

Producteigenschappen

  • Afmetingen medium: 140x240 cm
  • Afmetingen groot: 140x280 cm
  • Afmetingen print: 50x40cm
  • 100% katoen