Theebeker met naam

Neem je lievelingsthee overal mee naar toe met onze hippe theebeker met naam bedrukt. Reis je vaak met de trein of zit je vaak in de auto voor je werk? Dan is deze theebeker to go ideaal! Je kunt de theebeker bedrukken met een leuke print en je naam, maar je kunt deze natuurlijk ook kopen zonder bedrukking. Ontwerp een theebeker met naam naar hoe jij deze het mooiste vindt! Populaire printjes zijn bijvoorbeeld hartjes of een leuke flamingo, maar je kunt deze natuurlijk ook ontwerpen met alleen je naam.

Theebeker met naam voor onderweg

De thee beker to go is beschikbaar in de kleuren roze, wit en zwart. Het is mogelijk om losse thee te drinken, omdat de drinkbeker over een filter beschikt. De theebeker met filter zorgt ervoor dat de theeblaadjes niet in het water blijven zitten. Het heeft een draaidop aan de bovenkant en daaronder zit het filter waarin je bijvoorbeeld mint blaadjes of een stukje gember kunt doen. Natuurlijk kun je ook gewoon een theezakje gebruiken voor je thee. De beker is 400 ml en beschikt over een bandje om de beker te dragen. Deze is BPA-vrij en lekt niet. De doorzichtige theebeker beschikt over een dubbele wand, zodat de beker niet gloeiend heet is wanneer je deze vasthoudt. Omdat je deze thee beker waarschijnlijk voor onderweg gebruikt, zal je vast niet willen dat je thee al na een aantal minuten koud is. Deze theebeker to go houd je thee namelijk 4 uur lang warm, ideaal dus!

Drinkbekers To Go

Andere handige en mooie producten voor onderweg zijn onze Mepal waterfles Ellipse. Deze is er in de kleuren wit, nordic denim, nordic green, nordic pink en nordic red en ook te bedrukken met naam. Dit is een grote fles van 700 ml om water of je lievelingsdrankje mee te vervoeren. Ook de Dopper thermofles met naam is handig om warm en koud drinken in mee te nemen. Met al deze producten draag je bij aan milieubewuste toekomst! Ontwerp nu een super leuke theebeker met naam!

Producteigenschappen

  • Bij gebruik kokend water dop niet direct op beker draaien, even afkoelen iv, druk
  • Inhoud: 400 ml
  • Beschikt over een bandje om de beker te dragen.
  • Beschikt over een filter
  • BPA-vrij
  • Inhoud is uitneembaar en dit is geschikt voor in de vaatwasser
  • Niet geschikt om gevuld mee te nemen in een tas