Geboortekist met naam bedrukken

Geboortekist met naam

Een geboortekist is een heel persoonlijk en uniek cadeau om te geven bij de geboorte. In deze houten geboortekist kunnen namelijk herinneringen van het kindje bewaard worden. Denk aan het geboortekaartje en de eerste schoentjes. Onze bewaarkisten kunnen worden bedrukt met een van onze leuke printjes en natuurlijk met de naam en geboortedatum van het pasgeboren kindje.

De geboortekist is gemaakt van Paulowna hout en heeft een afmeting van 35x25x18,3 cm. De geboortekist gaat open en dicht door middel van een schuifdeksel. In de kist kan natuurlijk ook speelgoed bewaard worden. Zo kan de speelgoed geboortekist ook worden gebruikt als leuk accessoire in de babykamer. Wij bedrukken ook nog een hele hoop andere super leuke accessoires voor in de babykamer.

Herinneringen met naam

In de geboortekist kunnen de eerste spulletjes bewaard worden als een mutsje met naam of een rompertje met naam. Of een van onze populaire Happy Horse knuffels die met naam worden geborduurd. Denk aan het Happy Horse konijn Richie of het bijpassende Happy Horse knuffeldoekje Richie. Naast dat de geboortekist een super leuk, origineel en uniek cadeau is voor bij de geboorte, bedrukken wij ook een hele hoop andere producten met naam. Zoals een mooi koffertje of een schattig badjasje waarop de naam kan worden geborduurd. En naast losse producten kun je ook een van onze samengestelde kraampakketten laten bedrukken met naam. Zo heb je bij Simply Colors altijd een origineel kraamcadeau!

Geboortekist bedrukken

De geboortekist met naam kan ook worden gebruikt als speelgoed kist of opbergkist. Leuk en handig om hierin speelgoed in op te bergen. De opbergdoos is er ook in een maat groter met de afmetingen 37,4x34x28,3 cm. Ontwerp nu een super persoonlijk en leuk kraamcadeautje of ontwerp een geboortekist voor je eigen kindje!

Producteigenschappen

  • Afmeting: 35x25x18,3cm
  • Met schuifdeksel
  • Gemaakt van Paulownia hout