Koffertje met naam bedrukken

Schattig koffertje met naam om mee te nemen met logeren of gewoon om lekker mee te spelen. Dit kinderkoffertje is een groot succes als kraamcadeau eventueel gevuld met wat leuke kleine cadeautjes.

Koffertje met naam

Het koffertje met naam is onwijs leuk als speelgoedkoffertje of om mee te nemen tijdens het logeren! Het koffertje wordt boven op de deksel bedrukt met de uv printer. Deze bedrukking is slijtvast (geen stickermateriaal). De koffertjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren voor zowel jongens als meisjes. Met al die leuke opdruk mogelijkheden maak je jouw koffertje helemaal persoonlijk!

Deze nostalgische kinderkoffertjes blijven altijd leuk! Daarom is dit ook een super origineel kraamcadeautje. Laat een lichtblauw of lichtroze koffertje bedrukken met de naam van het kindje. Of als nog niet bekend is wat het wordt, kan je natuurlijk één van de andere kleuren kiezen.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van onze favoriete opdrukken, maar er zijn heel veel opdrukmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een piratenopdruk, een brandweerauto of bloemen. Helemaal zelf naar smaak te ontwerpen dus. Het koffertje met naam is gemaakt van dik karton en is 25 x 18 x 9 cm groot.

Origineel kraamcadeau geven

Ben je op zoek naar een ander leuk kraamcadeau? Wij hebben een mooi overzicht voor jou gemaakt van al onze leuke cadeaus. Zit er niets voor je tussen bekijk dan eens de lieve vriendjes van Happy Horse die overal mee naar toe kan worden genomen, dus ook mee logeren! Dit zal het logeren extra leuk en vertrouwelijk maken!

Inspiratie nodig? De koffertjes zijn ook te bedrukken met een van de bekende karakters, bijvoorbeeld Dikkie Dik, Hello Kitty, Woezel en Pip en de Sprookjesboomfiguren van de Efteling.

Producteigenschappen

  • Gemaakt van stevig karton
  • Formaat: 25 x 18 x 9 cm
  • Wit handvat en sluiting van metaal
  • Persoonlijke bedrukte koffertjes met naam en/of afbeelding!
  • De bedrukking is slijtvast (geen stickermateriaal)
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Leuk en origineel cadeau-idee voor verjaardag of als kraamcadeau