Mepal vouwlepel Ellipse

Bestel de Mepal vouwlepel Ellipse bij jouw favoriete lunchpot!

Wij bedrukken een hoop producten van het merk Mepal, met naam. Mepal producten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo wordt de deksel van de Mepal lunchpot Ellipse bedrukt met naam. Deze Mepal lunchpot Ellipse is ideaal voor onderweg om je ontbijt, lunch of tussendoortje in mee te nemen. Om je eten warm of koud te houden tot de laatste hap, is de Mepal isoleer lunchpot Ellipse perfect. Deze lunchpot zorgt ervoor dat je eten ongeveer 6-8 uur warm blijft of 12 uur koud. Wat alleen nog mist bij deze handige lunchpotten met naam, is een lepel. De oplossing hiervoor is de Mepal vouwlepel Ellipse. Deze lepel past perfect in de bedrukte deksel van jouw Mepal lunchpot Ellipse of Mepal isoleer lunchpot Ellipse.

Mepal vouwlepel Ellipse

De Mepal vouwlepel Ellipse is met één simpele klik uitgevouwen. Je kunt de lepel vervoeren in je favoriete lunchpot of in het bijgeleverde doosje. Wanneer je weer thuis bent kun je de Mepal vouwlepel Ellipse en je lunchpot in de vaatwasser stoppen, zodat je de volgende dag weer kunt genieten van deze handige en mooie set. De lepel is namelijk beschikbaar in de kleuren nordic denim, nordic pink en nordic green, wat betekent dat deze perfect te matchen zijn met jouw lunchpot.

Producteigenschappen

  • Van het merk Mepal
  • Vaatwasser bestendig
  • Ideaal voor bij de (isoleer) lunchpot Ellipse
  • Te vervoeren in de deksel van de lunchpot of in het bijgeleverde doosje
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar