Mepal oefenbeker met naam

Mepal mio 360° oefenbeker

Op een gegeven moment zal ieder kindje, waarschijnlijk ook die van jou, in een fase komen waar ze álles zelf willen doen. Deze eigenwijsheid is natuurlijk super leuk en belangrijk, zodat een kind goed zal ontwikkelen. Maar daarnaast heb je ook geen zin dat het hele huis en de kleding onder de vlekken zit van het eten en het drinken. De oplossing hiervoor is deze Mepal Mio 360° oefenbeker, waarmee je kind wordt gestimuleerd om zelf te leren drinken.

Mepal mio 360° oefenbeker met naam

Met deze Mepal oefenbeker leert je kind om zelf te drinken. Daarnaast is het natuurlijk nóg leuker dat deze oefenbeker wordt bedurkt met de naam van jouw kind. De beker drinkt als een echt glas, maar de deksel zorgt ervoor dat er niet ineens een hele lading drinken mee komt. De Mepal oefenbeker kan gelukkig goed tegen een stootje en is lekvrij af te sluiten. Bestel nu een Mepal oegenbeker met naam voor jouw kindje of geef cadeau!

Producteigenschappen

  • Van het merk Mepal
  • Vaatwasserbestendig
  • Niet bedoelt voor diepvries of magnetron
  • Inhoud: 300 ml
  • Lekvrij en BPA-vrij
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar
VERA VAN RIET
21-1-2023
"Alles was volledig naar wens en tijdig geleverd."
starstarstarstarstar
Peter Corty
18-1-2023
"Mooie keuze en vlotte service. Correcte samenwerking"
starstarstarstarstar