Mepal tuitbeker bedrukken

Een goede ontwikkeling van de mond en het gebit van kinderen vinden we natuurlijk erg belangrijk. Deze Mepal tuitbeker met naam draagt bij aan deze goede ontwikkeling én leert jouw kindje drinken. Eten en drinken zorgt altijd voor knoeien bij jonge kinderen en daarom zal leren drinken daar hoogstwaarschijnlijk ook voor zorgen. Jouw kindje kan zijn of haar nieuwe tuitbeker alle kanten op bewegen, zonder geknoei. Deze tuitbeker is namelijk een antilekbeker, waardoor er geen druppel uit zal komen zonder dat eruit gedronken wordt. Daarnaast zorgen de grote handvatten ervoor dat de tuitbeker makkelijk vast te houden is.

Naast dat deze Mepal tuitbeker beschikbaar is in drie mooie kleuren, is er natuurlijk nog iets wat deze beker zo leuk maakt. De antilekbeker kan namelijk worden bedrukt met de naam van jouw kindje. Dat maakt deze mooie tuitbeker met naam natuurlijk uniek. Op deze pagina hebben wij de verschillende kleuren tuitbekers met een verschillend lettertype en opdruk kleur naast elkaar gezet, zodat jij in de designtool de tuitbeker met naam kunt ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt! Je kunt kiezen uit de kleuren Deep Turquoise, Deep Blue en Deep Pink. De onderkant van de beker is doorschijnend, waardoor je het goed kunt zien wanneer de beker vol of leeg is.

Mepal tuitbeker als cadeautje

De beker is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden, wat de tuitbeker met naam natuurlijk ook een leuk cadeautje maakt. Naast de tuitbeker met naam is voor kinderen vanaf 9 maanden de Mepal rietjesbeker met naam geschikt. Deze beker is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de antilekbeker. Ook de rietjesbeker met naam is goed voor de ontwikkeling, deze helpt namelijk met het oefenen van de mondspieren. Beide bekers zijn van het merk Mepal, wat betekent dat ze lekvrij en BPA-vrij zijn. Een cadeautje met naam is altijd een leuk cadeautje, dus bestel nu de tuitbeker met naam!

Producteigenschappen

  • Van het merk Mepal
  • Lekvrij en BPA-vrij
  • Korte drinktuitjes voor een gezondere ontwikkeling van mond en gebit
  • Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar