Mepal isoleerbeker Ellipse personaliseren

Mepal isoleerbeker Ellipse

Ook onderweg wil je lekker drinken mee kunnen nemen. Met deze Mepal isoleerbeker Ellipse blijft jouw drinken goed op temperatuur. Een lekkere hete kop koffie of thee in de ochtend is fijn om je dag mee te beginnen. Ook afkoelen kan met deze Mepal isoleerbeker Ellipse, want ook je koude watertje zal lekker koud blijven in deze fles. Zo kun je atlijd je eigen warme of koude drankje meenemen naar je werk, in de trein of op de fiets. Wat deze reisbeker nog specialer maakt, is dat deze gegraveerd wordt met je naam.

Mepal isoleerbeker Ellipse met naam graveren

De Mepal isoleerbeker Ellipse is gemaakt van vacuüm geïsoleerd roestvrij staal, dus houdt je drankje lange tijd warm of koud. Deze past in vrijwel alle bekerhouders in de auto. Fijn is dat de buitenkant koel en droog blijft, hoe warm of koud de inhoud ook is. De deksel van de Mepal isoleerbeker Ellipse kan eenvoudig worden gedemonteerd. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser, maar we raden aan de gekleurde beker met de hand af te wassen om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. De beker heeft een inhoud van 475 ml en is beschikbaar in drie kleuren. Kies de maat en de kleur in de designtool hierboven en ontwerp een Mepal isoleerbeker Ellipse met naam.

Producteigenschappen

  • Vacuüm geïsoleerd roestvrij staal
  • 475 ml: 6 uur warm, 10 uur koud
  • Eenvoudig te demonteren
  • Vaatwasserbestendig
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar