Houten kersthanger bedrukken

Houten hanger ster

Maak jouw kerstboom compleet met deze houten hanger! Het versieren van de kerstboom is zo gezellig en deze houten hanger ster maakt het versieren nóg leuker, want de kersthanger kan worden gepersonaliseerd met naam en print. Leuk om er een te ontwerpen voor het hele gezin.

Geef de houten kersthanger cadeau!

De houten hanger ster is natuurlijk ook perfect om cadeau te geven. Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerd cadeautje te geven en te krijgen? Dit cadeau zal bij iedereen in de smaak vallen. Naast deze houten ster, is de glazen kerstbal met naam natuurlijk ook niet te missen in jouw boom. Match met het hele gezin onze kersttruien voor kinderen en volwassenen, bedruk kerstmutsen en kerstsokken en jouw Kerst is compleet! Kijk voor andere Kerstcadeautjes op onze kerstpagina.

Producteigenschappen

  • Kersthanger van hout
  • Kerstbal: Ø 7 cm, hoogte 9 cm
  • Kerstboom: breedte 7 cm, hoogte 8 cm
  • Ster: breedte 8 cm, hoogte 8 cm
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar