ketting rondje (klein) graveren

Ronde hanger ketting graveren

Dit subtiele kettinkje met ronde hanger kan worden gegraveerd met jouw initialen of die van iemand anders. Deze gegraveerde gouden ketting geeft een persoonlijke touch aan jouw outfit. Bestel een ketting voor jezelf of geef dit kettinkje cadeau aan je beste vriendin, je moeder of voor Valentijnsdag. Zo'n gepersonaliseerd cadeautje valt altijd in de smaak!

Naamketting

Kies in de designtool hierboven een mooi ontwerp. Laat het bijvoorbeeld graveren met je eigen initialen, of die van je kinderen. Een hartje met een datum die voor jou heel speciaal is of bestel een ketting met de initialen van jou en je geliefde. Bij deze ketting kun je een bijpassend armbandje bestellen waarop je hetzelfde ontwerp kunt laten graveren. Het gouden ronde armbandje is gemaakt van hetzelfde materiaal als de ronde ketting, namelijk stainless steel en de sieraden zijn gold plated, dus deze verkleuren niet.

Producteigenschappen

  • Stainless steel dus verkleurt niet
  • Ketting is 44,5 cm en kan worden verlengt met 5,5 cm
  • Munt heeft een diameter van 15 mm
  • Verkrijgbaar in Zilver, Goud of Rosé Goud
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar