Papieren opbergzak met naam

Een papieren opbergzak met naam. Deze zak is te verkrijgen in twee verschillende maten. Handig product om in de kamer neer te zetten. Zo ligt niet al het speelgoed meer door de hele kamer heen. Fijn voor mama! De opbergzak is helemaal naar wens te ontwerpen met naam en met afbeelding.

  • Opbergzak van papier
  • Te verkrijgen in twee verschillende maten
  • Te bedrukken met tekst en/of afbeelding
  • Altijd een origineel item!

De papieren opbergzak blijft zonder inhoud ook staan. Super handig dus wanneer de kleine weer met alles tegelijkertijd wil spelen.

Papieren opbergzak ontwerpen

De papieren zak is er in twee maten, in het groot en in het klein. De afmetingen van de grote zak zijn 80x50x13 cm, handig dus om te gebruiken voor speelgoed. De kleine zak is 47x20x10 cm, een stuk kleiner dan de grote en dus te gebruiken voor pennen en knutselartikelen.

Meer leuke opbergers

Naast een papieren opbergzak hebben we ook houten opbergdozen. Ook te bedrukken met tekst en/of afbeelding. In deze opbergzak en opbergdoos moet natuurlijk speelgoed ingestopt worden en zelfs dat is persoonlijk te maken. Namelijk een mooie bouwstenenset van een camper of brandweerwagen. Of een Kapla en TomTect bouwset met tekst en/of afbeelding. Vergeet de super zachte Happy Horse knuffels niet!

Ontwerp nu een papieren opbergzak met tekst en/of afbeelding. Vergeet deze niet te vullen met ander persoonlijk speelgoed.

Producteigenschappen

  • Blijft ook zonder inhoud makkelijk staan
  • Verkrijgbaar in 2 maten
  • Groot: 80x50x13 cm Klein: 47x20x10 cm
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar