Katoenen waszak bedrukt met naam

Canvas waszak

Deze stoere en multifunctionele wasmand is gemaakt van canvas materiaal. De wasmand heeft twee stevige hengsels van touw, waardoor het makkelijk op te pakken en te verplaatsen is. Door de speciale coating aan de binnenzijde is deze perfect om als wasmand te gebruiken. Ideaal om rondslingerende, vuile kleding van de kids snel in op te ruimen. Vanaf nu altijd een opgeruimde kinderkamer of badkamer. De inhoud van de wasmand is 75 liter en is 40x60 cm. Ook wanneer er geen was in de wasmand zit, blijft deze nog mooi rechtop staan.

Wasmand met naam

Deze wasmand met naam is te bedrukken met leuke prints, naam of een tekst. Zo kun je elk kind een eigen wasmand met zijn of haar naam erop geven. Leuk voor de kids, maar ook handig voor jezelf. Ga voor een printje dat echt op een waszak past, of kies een vrolijke of stoere print die goed bij de badkamer of kinderkamer past. Er zijn verschillende mogelijkheden en zo maak je de wasmand helemaal uniek.

Wasmand als cadeau

Misschien lijkt het op het eerste gezicht een gek cadeau, maar hoe fijn is het om een wasmand te krijgen als housewarming gift? En wat dacht je van moeder- of vaderdag? Een wasmand voor ieder kind, zodat ze zelf hun was op kunnen ruimen. Dat scheelt mama of papa weer een heleboel werk. Én het leukste is natuurlijk dat je hem helemaal persoonlijk kunt maken. Een persoonlijk cadeau is altijd een goed idee. Ook leuk als cadeau: een gepersonaliseerd kussensloop of een kookschort met eigen naam. Daar kan de wasmand dan mee gevuld worden.

Producteigenschappen

  • De kleine variant blijft ook zonder inhoud gemakkelijk rechtop staan
  • 40x60 cm
  • Zeer stevig canvas materiaal