Mepal waterfles JustWater met naam bedrukken

Mepal waterfles JustWater personaliseren

Als je opzoek bent naar een manier om genoeg te drinken op en dag, en ook nog het milieu wil helpen, is deze duurzame Mepal drinkfles JustWater de perfecte oplossing. De Mepal drinkflessen met een inhoud van 500ml kun je gedurende de dag bijvullen met water of een van je andere favoriete drankjes. Deze drinkflessen zijn daarnaast uitermate praktisch om mee te nemen naar school, werk, tijdens het sporten of als je onderweg bent. Ook maak je ze super gemakkelijk weer schoon na gebruik vanwege de grote opening in de flessen. Maak deze Mepal drinkflessen nog specialer met je eigen naam en print in je lievelingskleur.

Maak je eigen unieken Mepal drinkfles JustWater

De Mepal drinkfles JustWater is in 3 prachtige kleuren beschikbaar: Nordic denim, Nordic pink en wit. Naast deze kleuren kan je in de designtool van Simply Colors de drinkfles nog verder personaliseren. Maak met het grootste gemak je eigen unieke Mepal drinkfles. Kies bijvoorbeeld je favoriete kleur en afbeelding en maak de drinkfles af met je eigen naam of geef het cadeau. Klik snel op je favoriete kleur en begin je nieuwe drinkfles te ontwerpen!

Mepal drinkfles JustWater met bedrijfslogo

De Mepal drinkfles JustWater is heel geschikt om te laten bedrukken met bedrijfslogo of sportlogo. Laat een drinkfles bedrukken voor de werknemers van jouw bedrijf of voor het hele sportteam. De witte dop wordt bedrukt met een print en eventueel een tekst. Er is voldoende ruimte om jouw persoonlijke boodschap hierop te laten printen. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

Producteigenschappen:

  • Duurzaam product
  • Inhoud: 500 ml
  • BPA-vrij
  • Met grote opening
  • Lekvrij
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar