Happy Horse big dino Don

Happy Horse grote dino 'Don'

Een stoerdere knuffel ga je niet vinden, want de Happy Horse Dino Don is dat echt helemaal! Is jouw kindje helemaal fan van dino's? Dan is deze knuffel echt perfect voor op zijn of haar kamer. De dino knuffel is 65 cm hoog, wat super groot is en hij is daarom lekker knuffelbaar. De XL knuffel is grijs en heeft een witte buik. Omdat de knuffel van Happy Horse is, is deze ook weer heerlijk zacht en van super goede kwaliteit.

Het maatje van deze stoere dino knuffel is ons Happy Horse Dino knuffeldoekje Don. Ook het knuffeldoekje is heerlijk zacht en knuffelbaar én hierop kun je de naam van jouw kindje laten borduren. Het is ook leuk om deze set knuffels cadeau te geven! Bestel nu de grootste dino knuffel Don om jouw kindje heerlijk mee te laten knuffelen!

Producteigenschappen

  • wasbaar op 30 graden
  • hoogte 65 cm
  • merk Happy Horse
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar