Mepal isoleer lunchpot Ellipse personaliseren

Mepal isoleer lunchpot Ellipse

De Mepal isoleer lunchpot Ellipse houd je eten warm of koud tot de laatste hap. Perfect dus wanneer je onderweg bent of op het werk bent. Zo hoef je je eten namelijk niet meer op te warmen of in de koelkast te koelen. Ook houdt het je eten lekker knapperig doordat er ook nog eten in de deksel meegenomen kan worden.

Lunchpot bedrukken met een leuke tekst

De isoleer lunchpot is natuurlijk ook te bedrukken met tekst en leuke print. De deksel wordt bedrukt en voor de kleur van de pot kun je kiezen uit nordic denim, nordic green, nordic pink en natural brushed. Het product is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en zorgt ervoor dat warm eten 10 uur warm blijft en koud eten 16 uur koud zal houden. De deksel heeft een inhoud van 200 ml en de pot een inhoud van 500 ml.

Producteigenschappen

  • 10 uur warm en 16 uur koud
  • 100% lekvrij
  • Niet geschikt voor vriezer of magnetron
  • TIP: spoel de lunchpot om met warm of koud water voor het vullen zodat het eten langer warm of koud blijft
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar