Koeka slabbetje Antwerp met naam

Mini slabbetje

Dit leuke Koeka slabbetje is speciaal ontworpen om kleding te beschermen tegen kwijlen. Wanneer de eerste tandjes doorkomen is dit slabbetje jouw redding. De bekende Koeka wafelstof zorgt ervoor dat het ook nog schattig staat! Het mini slabbetje is geschikt voor jongens en meisjes en is verkrijgbaar in drie mooie kleuren.

Slabbetje met naam

Maak het slabbetje nog mooier door het te personaliseren met naam. Bij simply colors borduren we jouw gekozen tekst op het slabbetje, met keuze uit verschillende kleuren draad. Super leuk voor jouw kleine, of om cadeau te doen.

Slabbetje met naam bestellen

Deze one size slab is gemaakt van katoen. Door middel van twee drukknoopjes is het slabbetje verstelbaar. De randen zijn afgewerkt met een feston steek. Lees voor het wassen goed het waslabel door. Ga in onze designtool aan de slag met het ontwerp en doorloop het verdere bestelproces. Dan gaan wij aan de slag om jouw unieke slabbetje te maken.

Producteigenschappen

  • 90% katoen 10% polyamide
  • Verstelbaar met drukknoopjes
Rabije Ajvazi
16-9-2022
"Geweldig zéér goed"
starstarstarstarstar
Raziya Eshaq
14-9-2022
"Goede kwaliteit sticker, plakt op bijna alles en vaatwas bestendig"
starstarstarstarstar
C. V.
13-9-2022
"Hadden een broodmandje bestelt, op de creator was het allemaal heel mooi met witte kleur. Bij ontvangst kon je de witte letters amper lezen. Mailtje naar de klantenservice gedaan en werd prima opgelost. Dankuwel!"
starstarstarstarstar