Koeka slabbetje Dijon met naam borduren

Koeka slabber

Voor alle knoeipotten is er de Koeka slabber. De fijne grote afmeting zorgt ervoor dat de kleding goed beschermd is tijdens het voeden. De slabber is al uniek door de druppelvorm, maar je kunt het ook nog eens personaliseren met naam. De slabber is gemaakt van lusvast vochtopnemende badstof en is gemakkelijk te wassen (lees het was etiket). Ook blijft hij kwalitatief mooi. De slabber is verstelbaar doormiddel van drukknopen.

Slabber met naam

De slabber met naam is verkrijgbaar in 3 kleuren. Bij simply colors kun je de naam van jouw kindje op de slabber laten borduren om het extra persoonlijk te maken. Er zijn ook verschillende soorten kleurenopties voor het garen. Zo kun je het helemaal personaliseren naar jouw smaak.

Slabber kraamcadeau

Nog opzoek naar een origineel kraamcadeau? Een slabber met naam is onwijs leuk om te geven en om te krijgen. Een naamcadeau valt altijd goed in de smaak.

Producteigenschappen

  • 90% katoen 10% polyamide
  • verstelbaar met drukknopen
Rabije Ajvazi
16-9-2022
"Geweldig zéér goed"
starstarstarstarstar
Raziya Eshaq
14-9-2022
"Goede kwaliteit sticker, plakt op bijna alles en vaatwas bestendig"
starstarstarstarstar
C. V.
13-9-2022
"Hadden een broodmandje bestelt, op de creator was het allemaal heel mooi met witte kleur. Bij ontvangst kon je de witte letters amper lezen. Mailtje naar de klantenservice gedaan en werd prima opgelost. Dankuwel!"
starstarstarstarstar