Knuffel koala met naam

Een knuffel koala die gepersonaliseerd kan worden met naam is een geweldig cadeau voor een kind dat van knuffeldieren houdt. Deze schattige en zachte koala knuffel is zacht en heeft een vriendelijk gezicht en grote, lieve oren. Door de mogelijkheid om de knuffel te personaliseren met naam en een leuk printje, wordt het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Koala knuffel bedrukken

Een koala knuffel is een zachte en schattige speelgoedversie van de iconische Australische buideldier. Deze knuffel is gemaakt van zacht materiaal, waardoor het comfortabel is om mee te knuffelen en te spelen. De koala knuffel heeft de kenmerkende ronde oortjes, grote neus en lieve oogjes net zoals de echte koala's, wat hen nog meer geliefd maakt bij kinderen, maar ook volwassenen. De gepersonaliseerde koala knuffel met naam en een leuk printje, is niet alleen een liefdevol en knuffelbaar vriendje voor het kind, maar kan ook dienen als een tastbare herinnering aan een belangrijke gebeurtenis of persoonlijke mijlpaal. U kan de knuffel geven als een cadeau voor de geboorte van een baby of als een verjaardagscadeau. De gepersonaliseerde knuffel kan ook dienen als decoratie in de kinderkamer en kan jarenlang een geliefd en dierbaar bezit blijven.

Knuffels bedrukken met naam

De leuke knuffels van Mumbles zijn er in 10 verschillende dieren en perfect voor in iedere kinderkamer. De knuffels kunnen gepersonaliseerd worden met naam en een leuk printje op de buik van de knuffel. Zo heeft u uw eigen koala knuffel met naam! Daarnaast hebben we nog meer knuffels met naam, keus genoeg om bij ons een knuffel te laten personaliseren. De knuffels zijn geschikt als cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen of geboorten. Doordat de knuffel kan worden bedrukt met naam of andere tekst maakt het de knuffel extra persoonlijk en uniek!

Producteigenschappen

  • Merk: Mumbles
  • Materiaal: 100% polyester pluche
  • Formaat: 42 cm
  • Bedrukking op de buik
  • Getest volgens EN71
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Binnenkant van de knuffel kan worden verwijderd