banner-sweater-2400x750

Sweater personaliseren

Een fijne sweater is onmisbaar in de kledingkast van elk kind. Of ze de sweater nou naar school dragen, als ze naar hun sportvereniging fietsen, als ze buiten aan het spelen zijn of thuis op de bank een filmpje kijken, een sweater is altijd fijn. Je maakt het éxtra leuk als je kind een sweater draagt waar zijn of haar eigen naam en een vrolijk printje op bedrukt is. Bij simply colors hebben we verschillende maten van de sweater kind, die je kan personaliseren! De truien zijn niet alleen leuk, ze zitten ook heel fijn. De stof aan de binnenkant is lekker zacht en ze zijn heerlijk warm.

TRUI KIND BEDRUKKEN

Kies een printje en vul de naam in het tekstveld in om de sweater te personaliseren. Het eindresultaat van je ontwerp zie je direct in de designtool. Je kan natuurlijk ook alleen een naam op de sweater laten bedrukken of alleen een grappige/leuke tekst. Van alles is mogelijk. De sweater is ook leuk voor grotere groepen, zoals voor groep 8 als ze op kamp gaan of voor een sportclub. Laat op elke trui hetzelfde bedrukken en je hebt een leuke trui voor iedereen in de groep! Ook mogelijk met (bedrijfs)logo. Neem voor de mogelijkheden contact op met bedrijven@simplycolors.nl.

Producteigenschappen

  • 80% katoen, 20% polyester
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Ook verkrijgbaar voor volwassenen
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar