Kerstballen bedrukt met naam

Momenten - Kerstballen

Kerstballen met naam

  • Persoonlijk bedrukte kerstballen met naam voor Kerst
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Onze glazen kerstballen met naam zijn heel origineel en geven een persoonlijke draai aan jouw Kerst! De opdruk wordt in de kerstbal gegraveerd (opdruk is zilver). De kerstballen zijn per stuk en in verschillende kleuren bestelbaar. De kerstbal wordt verpakt in een speciaal ontworpen transparant doosje, die de bal goed beschermd.

De kerstballen zijn er in een hoop kleuren. Wit, grijs, rood, blauw, roze, groen en zelfs in het paars. Ook bedrukken wij neon kerstballen. De beschikbare neon kleuren zijn oranje, geel, groen, blauw en roze.

Je kunt ze laten bedrukken met tekst en/of afbeelding. Voorbeelding van afbeeldingen zijn een sneeuwvlokje, een ster of een schattig kerstboompje. Ontwerp nu je eigen! Je eigen kerstbal bedrukken kan nu dus heel gemakkelijk!

Tip: kerstballen met naam op tafel als tafelschikking tijdens het kerstdiner! Zo heeft ieder een leuk en persoonlijk aandenken, wat ieder jaar weer te gebruiken is in de kerstboom.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kerstballen met persoonlijke opdruk en/of het logo van uw bedrijf voor in een persoonlijk Kerstpakket? Mail uw wensen dan naar bedrijven@simplycolors.nl.

De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar