Happy Horse dino Don knuffeldoekje borduren

Happy Horse knuffeldoekje 'Don'

Als jouw kindje een groot fan is van dino's, dan is dit Happy Horde Dino knuffeldoekje Don wel heel erg leuk. Het doekje is stoer, maar wel heel erg knuffelbaar. De knuffeldoek is 26 cm hoog en van erg goede kwaliteit, net zoals alle Happy Horse knuffels. Op het knuffeldoekje kan de naam van jouw kindje geborduurd worden met het lettertype en de kleur opdruk die jij mooi vindt! De regel tekst wordt geborduurd op de rechtkant van het doekje.

Dit dino knuffeltje past perfect bij de grote Happy Horse Dino Don. Ze houden allebei erg van knuffelen en zijn tegelijkertijd heel erg stoer. Super leuk om deze set knuffels cadeau te geven óf om te kopen voor je eigen kindje! Personaliseer nu het dino knuffeldoekje met naam!

Producteigenschappen

  • wasbaar op 30 graden
  • hoogte 26 cm
  • merk Happy Horse
  • te borduren met één regel tekst
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar
Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar