Happy Horse knuffel bij Benja met naam borduren

Deze vrolijke bij is erg leuk en zacht! Een unieke knuffel met een naam geboduurd in de vleugel, een perfect cadeau! De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

Happy Horse bij Benja

Een BIJzondere knuffel is bij Benja zeker, want wie heeft er nu een knuffel in de vorm van dit vrolijke bijtje? Ze houdt van spelen en knuffelen, dat doet ze het liefst de hele dag. Ze is lief, zacht en heeft de kleuren zacht geel, licht grijs en licht blauw. De knuffel is 26 cm. Maak de knuffel persoonlijk door een naam of korte regel tekst op de knuffel te laten borduren. Wij borduren tekst op één van de vleugels. Het lettertype en de kleur van het lettertype kunnen door jou bepaald worden om de knuffel uniek en naar jouw smaak te ontwerpen.

Knuffels borduren

Deze grote knuffel heeft ook nog een klein vriendje, namelijk het Happy Horse Hond knuffeldoekje Benja. Ook het knuffeldoekje is super zacht en heeft dezelfde kleuren als de grote knuffel. Het knuffeldoekje is super makkelijk om overal mee naar toe te nemen, want waarschijnlijk wil je kindje nooit meer zonder hem op stap. Ook het doekje is te borduren met naam. Beide knuffels zijn super leuk om cadeau te geven, omdat je ze helemaal persoonlijk kunt maken. Of koop het setje knuffels voor je eigen kindje! Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op de Happy Horse pagina.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 26 cm
  • Kleuren: zacht geel, licht grijs en licht blauw
  • Te borduren met één regel tekst op een van de vleugels
  • Wasbaar op 30 graden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde