Happy Horse beer Bradley knuffeldoekje

Happy Horse beer knuffeldoekje 'Bradley'

Dit schattige Happy Horse knuffeldoekje Bradley is een beertje dat gepersonaliseerd kan worden door er een naam, initialen of misschien wel de geboortedatum van een baby'tje op te laten borduren. Met dit zachte knuffeldoekje is jouw kleintje vast en zeker snel naar dromeland vertrokken. Je kan zelf bepalen in welk lettertype jouw tekst geborduurd mag worden en daarbij kies je ook zelf de kleur van de borduurgaren. Zo personaliseer je dit stoere beertje helemaal naar eigen smaak.

Wil je er een leuk pakketje van maken om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven? Kijk dan eens naar de Happy Horse beer Bradley. Dit is namelijk de grote broer van het knuffeldoekje Bradley. Deze grote beer is 40 cm en wil ook graag geknuffeld worden!

Producteigenschappen

  • Merk: Happy Horse
  • Wasbaar op 30 graden
  • Hoogte: 25 cm
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar