Waterglas graveren

Waterglas

Dit waterglas van het merk Royal Leerdam past perfect op iedere tafel. Het glas hoeft natuurlijk niet alleen maar te worden gebruikt voor water, maar is ook perfect voor jouw favoriete frisdrank of limonade. Wat dit waterflas zo uniek maakt, is dat het wordt gegraveerd met naam. Het waterglas kan worden gegraveerd met een van onze printjes en is daarom een perfect cadeautje voor Moederdag, Vaderdag of een verjaardag. Samen met de karaf die wordt gegraveerd kun je een mooie set maken en cadeau geven!

Glas met naam

Een glas met naam is een leuk cadeautje om te geven aan iemand! Naast deze waterglazen van goede kwaliteit, graveren wij nog meer glazen die je cadeau kunt geven. Zo is een bierglas met naam super leuk voor een echte bierliefhebber. Maar ook wijnglazen met naam voor witte of rode wijn zijn mooi om mee te borrelen. Wanneer je wat te vieren hebt zijn de champagneglazen met naam perfect en voor bijvoorbeeld Vaderdag is het whiskeyglas met naam een ideaal cadeau! Kortom, genoeg verschillende leuke glazen die met de laser worden gegraveerd. Ontwerp in de designtool hierboven een waterglas met naamlogo en geef cadeau!

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 8,5 x 9,9 cm (Ø x H)
  • Inhoud: 330 ml
  • Vaatwasserbestendig
  • Personalisatie dmv lasergravering
  • Maak een mooie set met deze gegraveerde karaf
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar