Whiskeyglas graveren

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte whisky liefhebber? Dit gepersonaliseerde whisky glas met naam is een leuke verrassing. Laat de initialen, een datum of naam met laser op het glas graveren en je hebt een uniek product. Het glas kan uiteraard ook worden gebruikt voor andere drankjes zoals cocktails of water. Ook leuk om als set van twee te geven.

Whiskey glas met naam

Dit whiskey glas kun je voorzien van de gaafste prints of je eigen naam. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste designs voor op het whiskey glas om zo het perfecte cadeau te creëren. Je kunt het whiskey glas zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Dit glas is behalve een cadeau voor een verjaardag, tijdens de feestdagen of een jubileum ook heel leuk voor Vaderdag, vrijgezellenfeestjes of bijvoorbeeld in een kerstpakket. Maar je kunt er natuurlijk ook je eigen favoriete whiskey uit drinken.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 8,3 x 9,3 cm
  • Inhoud 330 ml
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Personalisatie dmv lasergravering
  • Hoge kwaliteit glas
Régine
21-3-2023
"Snelle en correcte levering. Het product is idem aan de afbeelding"
starstarstarstarstar
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar