Bruiloft cadeaus met naam bedrukken

Een bruiloft is een belangrijk en onvergetelijk moment in het leven van een koppel. Het is een tijd waarin liefde wordt gevierd en toekomstige herinneringen worden gemaakt. Als gast wil je natuurlijk een bijzonder en persoonlijk cadeau geven dat echt indruk maakt. Een van de beste manieren om dit te doen is door een trouwcadeau te geven dat is bedrukt met de naam van het bruidspaar en een eigen, persoonlijke tekst.

Bruiloft cadeaus met naam

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Wij bedrukken kleding en accessoires met naam en/of afbeelding + tekst speciaal voor het aanstaande paar. Een houten tekstblok met "Just married" of een houten hart met een leuke tekst. Een houten hangbord met Mr. en Mrs. of een houten tekstbord met de tekst: "Wij zeiden ja, kus, liefde, trouwring, man en vrouw, lang en gelukkig, getrouwd en voor altijd samen." Hier kun je zelf nog drie regels tekst aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld de namen en de trouwdatum. De tekst wordt bedrukt op wit hout en de bedrukkingskleuren kun je zelf kiezen! Sinds enige tijd kan je ook foto's toevoegen op veel van onze producten.

Gegraveerde glazen of mokken als trouwcadeau

Laat glazen of mokken graveren met de namen van het bruidspaar en een persoonlijke tekst of datum van de bruiloft. Dit cadeau is zowel praktisch als emotioneel en zal hen elke keer dat ze ervan drinken herinneren aan deze bijzondere dag.Ook leuk: Een champagneglas met trouwringen en daarbij de naam van het echtpaar en de trouwdatum! De opdruk wordt erop gegraveerd. Of een gekleurde mok met bijvoorbeeld een hartje erop.

Origineel bruilofscadeau

Voor de huwelijksreis kun je een handdoek, badlaken of strandlaken ontwerpen met de namen van het getrouwde stel. Je kunt het ook voor je eigen huwelijksreis ontwerpen. Leuk om jullie namen daarop te zetten met links en recht een hartje. De handdoeken, badlakens en strandlakens zijn te bedrukken in 9 kleuren.

Kussensloop met naam en tekst

Een set kussenslopen met de namen van het bruidspaar en een lieve boodschap kan een mooie herinnering zijn aan hun speciale dag. Ook leuk om twee kussenslopen te bedrukken met "Mr. Right" en Mrs. Always Right". Ook kan je kiezen uit trouwafbeeldingen als "Just Married" of een afbeelding met een bruidspaar erop of nog leuker een foto van de het pasgetrouwde bruidspaar.

Tip: staat er ook een vrijgezellenfeest ingepland? Dan bedrukken wij voor zowel de mannen als de dames leuke shirts voor de hele groep. Deze zijn persoonlijk te bedrukken met naam, tekst en afbeelding.