Teddybeer XXL met shirt bedrukken

Mega knuffelbeer met naam of tekst

Verras je geliefde met hét perfecte cadeau; de knuffelbeer met naam of tekst van maar liefst 1 meter hoog! Wil je iets extra’s doen voor een speciaal iemand? Dan is deze mega knuffelbeer een goede keuze. Niet alleen is de beer goed voor oneindig veel knuffels, hij is ook nog eens heel persoonlijk doordat je het T-shirt helemaal zelf kan ontwerpen. Kies een speciaal liefdesprintje en ga vervolgens aan de slag met je eigen creatieve ideeën. Ga je voor de initialen van je crush of geliefde, of kies je voor een (cliché) liefdesquote. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: je hebt een uniek en persoonlijk cadeau.

Mega knuffelbeer bestellen

Deze mega knuffelbeer is 1 meter hoog en super zacht. Kies voor een normale levering of voor een spoedbestelling. Bij een spoedbestelling geldt; voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Hierdoor is jouw geweldige cadeau nog op tijd in huis voor Valentijnsdag, ook als je last-minute nog bedenkt dat je een cadeautje wilt kopen.

Mega knuffelbeer als Valentijn cadeau

Natuurlijk is Valentijnsdag de perfecte gelegenheid om deze mega knuffelbeer cadeau te doen. Voor een geheime liefde, je relatie, je lieve zusje of wie je ook maar wilt verrassen op de dag van de liefde. Valentijnsdag is namelijk niet alleen een liefdevolle dag voor stellen, het is ook een dag in het jaar waarop je andere lieve en dierbare mensen in jouw leven kan laten weten hoeveel zij voor jou betekenen. Nog leuker; je kan een persoonlijke wenskaart aan je bestelling toevoegen om het cadeau helemaal af te maken.

Producteigenschappen

  • 1 meter lang
  • T-shirt wordt gepersonaliseerd