Little Dutch speelgoed

Little Dutch is een Nederlands label voor baby's, peuters en kleuters. De collectie van Little Dutch bestaat uit veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor je eigen kindje of om cadeau te geven. Simply colors heeft een leuke selectie houten speelgoed uit het assortiment van Little Dutch gekozen om op een hoogwaardige manier te bedrukken of te graveren met naam.

Little Dutch speelgoed kopen

Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. De designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy. Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. De producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier.

Little Dutch producten met naam

Met aantrekkelijke texturen, vrolijke kleuren en aansprekende designs maakt Little Dutch van iedere dag een nieuw avontuur. Deze producten zorgen dat kinderen worden uitgedaagd. Ze prikkelen de verbeelding en helpen om nieuwe vaardigheden te oefenen. Maar bovenal brengen ze extra plezier voor het hele gezin.

Simply Colors heeft een selectie gemaakt van mooie items die worden gegraveerd of met een mooie UV techniek worden bedrukt. Hierdoor worden deze mooie Little Dutch producten extra uniek en waardevol. Op deze manier creëer je een mooi en duurzaam kraamcadeau of verjaardagscadeau voor een kind.