Little Dutch hamerbank met naam

Tik tik tik! Je kindje kan de hamer uit dit setje gebruiken om de houten staafjes in het hamerbankje te timmeren. Maak dit item extra speciaal door er de naam van je kindje op te laten graveren.

Houten speelgoed met naam

Als je op zoek bent naar speelgoed, van een ander materiaal dan plastic, dan is houten speelgoed een superleuke en fijne oplossing. Al het houten speelgoed van Little Dutch ziet er geweldig uit en wordt beschilderd met kindvriendelijke verf op waterbasis. Één van die leuke items uit het assortiment van Little Dutch is de hamerbank. Deze set bestaat uit een hamer, de hamerbank en 6 houten staafjes. Wanneer deze zes erin zijn geslagen kan je het bankje omdraaien en kunnen ze opnieuw beginnen.

Het extra leuke aan dit speelgoed is dat het gegraveerd wordt met een naam naar keuze. Geef je het cadeau aan je eigen kindje? Laat zijn of haar naam dan in het hout graveren. Geef je het cadeau aan een nichtje of neefje bijvoorbeeld? Dan maak je het cadeau extra speciaal om de naam van diegene te laten graveren! Je kan zelf een lettertype uitkiezen.

Producteigenschappen

  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Afmeting: 9x22x15 cm
  • Materiaal: grenen, hout, verf op waterbasis
  • Inhoud: een houten hamerbank met 6 pinnen en een hamer
  • Merk: Little Dutch