banner-bandana hond-2400x750

Honden bandana met naam

Honden bandana met naam

Een honden bandana is een handig en leuk product voor jouw hondje. Onze honden bandana wordt bedrukt met naam en leuke printjes. Denk aan lieve hartjes voor een meisje en stoere hondenbotten voor een jongen. Voor jouw hondje zit er vast een leuk printje bij. Ook de opdruk kleur van de bandana hond kun je zelf kiezen en daarom is het product altijd uniek en te ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt passen bij jouw hond.

Honden bandana met naam in vier verschillende maten

De honden bandana met naam is er in vier verschillende maten, dus voor iedere hond zal er vast een goed maatje bij zitten. Het riempje van het honden sjaaltje is zwart en per maat te verstellen, vandaar dat de maten ook worden neergezet als cm tot cm. Voor de kleinste honden hebben we maat S, deze is 20-30 cm lang te maken en 1 cm breed. Maat M is te verstellen van 26 tot 44 cm en is 1,5 cm breed. De bandana hond maat L is 32-50 cm lang en 2 cm breed. De grootste maat is maat XL en deze is 37-60 cm lang en 2 cm breed. Aan alle honden bandana's met naam zit een metalen ringetje waaraan de hondenlijn vast gemaakt kan worden. Super handig dat de bandana een leuk product is voor jouw hondje, maar ook nog eens een handig product. Zo hoeft je hond geen extra riempje om bij de honden bandana. De riem wordt vastgemaakt met een clip. De honden bandana met naam wordt over het hele oppervlak bedrukt met een van onze leuke printjes.

Dierbenodigdheden met de naam van jouw huisdier

Naast de bandana hond hebben wij ook nog een aantal andere producten met naam voor jouw huisdier. Denk aan een hondenlijn in het klein en groot waarop de naam wordt bedrukt. Daarbij een bijpassende halsband met naam die met de zelfde opdruk kan worden bedrukt. Een handige en leuke voerbak met naam en bijvoorbeeld schattige hondenpootjes of hondenbotten. Een penning waarin de naam en het telefoonnummer kan worden gegraveerd. En we bedrukken ook mooie hondenkussens met naam die ook leuk zijn voor katten. Neem een kijkje bij al onze dierenbenodigdheden die met naam kunnen worden bedrukt.

  • Honden bandana in de maten S, M, L en XL
  • Riem te verstellen en met handig metalen ringetje om hondenlijn aan vast te maken
  • Bedrukt met naam en printje over het hele oppervlak
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar
Stephaan Van Boven
14-5-2023
"Te laat gezien dat ik ons nieuwe adres nog niet had aangepast. Met een telefoontje snel en vriendelijk opgelost. TOP!"
starstarstarstarstar